Emmausfestivalen 2020

Emmausfestivalen 2020

Evenemang - Beskrivning

Trots allt blir det en Emmausfestival i år också! Vi ställer inte in - vi ställer om. Välkommen till bakgården på Strandgatan 20 den 13-14 augusti! 

Emmaus Åland har uppmärksammat kulturnatten i Mariehamn i 25 år - och trots rådande omständigheter vill vi inte bryta den traditionen. De senaste åren har vi gjort det i form av Emmausfestivalen, som i år äger rum den 13-14 augusti. Vi kommer att anpassa upplägg och innehåll efter rådande restriktioner och vidta nödvändiga åtgärder för att se till att rekommendationer om smittskydd kan hållas. 

Emmausfestivalen är en omställningsfestival, en mötesplats och en manifestation för hållbarhet, som genom kultur och kunskapsutbyte förmedlar hållbara sätt att forma vår gemensamma framtid.

Vår vision är att bryta barriären mellan publik och talare/artist, genom att skapa intima spelningar, workshops med fokus på att alla ska kunna delta, och kulturevent där besökarna är med, påverkar och samskapar vad som händer. Frivilligarbete, delaktighet och inkludering är ledord såväl som diskussionsämnen.

Programmet innehåller samtal, workshops och kunskapsutbyte men även skapande verksamhet och kultur – film, musik, dans, konst och performance. Emmaus scen är en plats för lokala unga artister såväl som för konstnärer och musiker från andra platser. Odling, aquaponi, upplevelser, mat och goda samtal utlovas. 

Festivalen pågår 13 augusti kl 18 till 14 augusti kl. 23.59 

Har du något du skulle vilja bidra med till festivalen? Söker ditt band en scen att spela på i sommar? Hör av dig till Martha Hannus, martha@emmaus.ax, eller telefon 04573455607.

Trots allt blir det en Emmausfestival i år också! Vi ställer inte in - vi ställer om. Välkommen till bakgården på Strandgatan 20 den 13-14 augusti! 

Emmaus Åland har uppmärksammat kulturnatten i Mariehamn i 25 år - och trots rådande omständigheter vill vi inte bryta den traditionen. De senaste åren har vi gjort det i form av Emmausfestivalen, som i år äger rum den 13-14 augusti. Vi kommer att anpassa upplägg och innehåll efter rådande restriktioner och vidta nödvändiga åtgärder för att...läs mer

Datum:
13 augusti (Hela dagen)14 augusti (Hela dagen)

Kategori: 

Evenemang - Prisinformation

Pris:

Gratis

Site by Strax