LÅL Standup på Arken

LÅL Standup på Arken

Evenemang - Beskrivning

Den 6 mars återupprepar vi succén när LÅL är tillbaka med ännu mer grym standup på Arken! Återigen bjuder vi på en härlig blandning av komiker med varierande humorstilar. Allt från kända namn till morgondagens nya standupstjärnor. Headliner denna kväll är ingen mindre än Henrik Hjelt!

Komiker som uppträder denna kväll:

Henrik Hjelt
Han har medverkat i ett flertal filmer såsom bland annat Klassfesten och Utanför din dörr. Ni kanske även känner igen honom från TV-produktioner såsom Parlamentet, Extra! Extra!, Playa del Sol och Time-Out. Tillsammans med Martin Stenmarck och Peter Stormare turnerade han även 2008 med succén Ladies Night. 2013 var han också aktuell med sin egen föreställning Pappan som turnerade runtom i hela Sverige. En väldigt driftig komiker som man verkligen ska ta chansen att se när han står på standupscenen.

Jonas Strandberg
Han har synts i bland annat SVTs Släng dig i brunnen men är kanske allra mest aktuell just med sin egenproducerade dokumentär ”Det blev ingen CD” som har blivit hyllad på youtube. Han har uppträtt på de största svenska standupscenerna såsom bland annat RAW comedy club och han har även släppt flertalet standupspecials på Spotify.

Sofia Nordin
Hon har de senaste åren gjort en kometkarriär inom svensk standup och har under hösten bland annat turnerat som supportakt till ingen mindre än Magnus Betnér. Hon har tidigare också tillsammans med sin komikerkollega Birgita Klepke gjort föreställningen ”Från klamydia till inkontinens” runtom i Sverige.

Christer Svensson
Christer är en väldigt lovande talang på den svenska standupscenen och du hittar säkert honom på en av många av Stockholms standupklubbar där han numera uppträder regelbundet. Ett stjärnskott som ni bör lägga på minnet redan nu!

Konferencier: Joacim Björkvall
Sedan starten av hans standupkarriär 2012 har den åländska komikern Joacim Björkvall uppträtt på de största svenska scenerna såsom till exempel RAW comedy club och Norra Brunn. Han har även turnerat med Humorlandskampen i Finland och 2018 var han ute på turné med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med sin åländskhet en gång för alla.

 

Middag innan showen
Passa på att göra detta till en helkväll och njut av en middag i Oliven restaurang & bar på plan 1 innan föreställningen! Till denna kväll har vi tagit fram ett middagserbjudande exklusivt för showgäster:
Hummersoppa med champagne, räktartar
Inhemsk oxfilé, mörk tryffelsås, potatisfondant, oxragu, rostad gulbeta
Chokladkaka, Oreomousse, passionsfrukt
2 rätter 30€
3 rätter 38€
Vill man ha något enklare finns förstås vår goda burgare eller en sallad för 18€.

Förhandsboka mat innan showen på telefon +358 18 24020 eller via www.hotellarkipelag.com. Restaurangen öppnar kl 16:00 och matgäster bör vara på plats senast 18:00. Förhandsbokade matgäster får även reserverade bra sittplatser framför scenen som ni flyttar er till bekvämt lagom till showstart.

 

Praktisk information:
Oliven öppnar: 16:00
Förhandsbokade matgäster på plats senast: 18:00
Insläpp till showen: 19:00
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus
Entré: 30€ (inkl serviceavgifter & garderob)

Arrangör: www.lalstandup.com 

 

Den 6 mars återupprepar vi succén när LÅL är tillbaka med ännu mer grym standup på Arken! Återigen bjuder vi på en härlig blandning av komiker med varierande humorstilar. Allt från kända namn till morgondagens nya standupstjärnor. Headliner denna kväll är ingen mindre än Henrik Hjelt!

Komiker som uppträder denna kväll:

Henrik Hjelt
Han har medverkat i ett flertal filmer såsom bland annat Klassfesten och Utanför din dörr. Ni kanske även känner igen honom från TV-produktione...läs mer

Kategori: 

Evenemang - Prisinformation

Pris:

30€ Garderobsavgift och serviceavgift ingår i entrépriset. Vill du inte köpa biljett på nätet så säljer vi förköpsbiljetter över disk i receptionen på Hotell Arkipelag samt på Alandica.

Site by Strax