Yellow spaces Rockig Blues

Yellow spaces Rockig Blues

Evenemang - Beskrivning

YELLOW SPACES
Club Marin bjuder på breda Bluestoner av det lokala bluesbandet Yellow spaces. Bandet består av proffsmusiker som också tillbringat mycket tid ”on the road” genom åren. 

Nytillskottet i åländska musiklivet är Carina som ”steg upp” som mogen vuxen rakt upp på scenen som en reaktion på svår sjukdom som hon lyckligvis klarade. Sången blev ett sätt att hantera det och fokusera på nåt härligt istället. Hon startade därför bandet på uppmaning av Robert Zetterqvist, som är en av Ålands bästa bluesgitarrister. Kim som kan leverera mjuka slag är professionell trumslagare och lärare på Ålands musikinstitut. Micke sköter de vita och svarta tangenterna. Han har levt musik hela sitt liv och turnerat i Sverige med ett Soulband under ca 15 års tid. Joel, som är yngst i gänget, är störst på bas. Han vidareutbildar sig på yrkeshögskolan Novia och har redan rönt framgångar i finska produktioner. Han har också bandets mest uttrycksfulla ansikte när han spelar!

Yellow spaces framför egna tolkningar från soft till rockig Blues toppat med Feel Good. Inspiration av Beth Hart, Etta James, Susan Tedeschi och Larkin Poe mfl. 

Passar således både till sommarchill, dans och depp om man så vill. Ett skönt sommarhäng helt enkelt.

Såklart har vi tagit fram en lämplig ”Yellow space” drink till blåa priser. Boka gärna bord.

Yellow spaces:
Carina Sommarström
Robert Zetterqvist
Micke Friberg
Kim Jansson
Joel Schultz

https://www.samba.ax/yellowspaces/

5:e aug kl 20.00-00

6:e aug kl 20.00-00

YELLOW SPACES
Club Marin bjuder på breda Bluestoner av det lokala bluesbandet Yellow spaces. Bandet består av proffsmusiker som också tillbringat mycket tid ”on the road” genom åren. 

Nytillskottet i åländska musiklivet är Carina som ”steg upp” som mogen vuxen rakt upp på scenen som en reaktion på svår sjukdom som hon lyckligvis klarade. Sången blev ett sätt att hantera det och fokusera på nåt härligt istället. Hon startade därför bandet på uppmaning av Robert Zetterqvist, som är...läs mer

Kategori: 

Evenemang - Prisinformation

Pris:

Gratis

Site by Strax